Store Events

Kryolan Student Weekend

18 - 20/10/2019

Gratis Goodie Bag plus superaanbiedingen
Ben je net met je make-up opleiding begonnen en zoek je nog een mooie Zuca koffer voor een superscherpe prijs? Of andere geweldige aanbiedingen? Of die leuke goodiebag scoren? In al die gevallen is het Kryolan Student Weekend wat voor jou!

We organiseren er twee: vrijdag 4 t/m zondag 6 oktober en vrijdag 18 t/m zondag 20 oktober. Op zaterdag 19 oktober organiseert Glamour Make-Up bovendien samen met Kryolan een Halloweendemo met mensen van de Cinema Make-Up School in Theater Rotterdam bij ons om de hoek!

Iedereen die op dit moment een gerenommeerde grime- of visagie-opleiding volgt, kan gebruik maken van het Kryolan Student Program. Hierin ontvang je gedurende je opleiding 20% korting op al onze producten in de webshop en de winkel in Rotterdam.

Je kunt je snel en eenvoudig via deze site aanmelden. Tijdens het Student Weekend kunnen we je ook in de winkel helpen bij het aanmelden, maar breng dan wel een bewijs van inschrijving mee.

Exclusief in de winkel hebben we dan een paar superaanbiedingen voor je! Met een nog grotere korting! Bekijk ze hier op de speciale pagina.

Profiteer van deze aanbiedingen en plaats vooraf je bestelling
Om te profiteren van deze extra kortingen, plaats je je bestelling voor 30 september via de actiepagina. Let op: Alleen dan ontvang je de extra korting! De bestelling staat dan tijdens het Student Weekend in de winkel voor je klaar.

In de normale webshop krijg je tot 20% korting op alle producten en kun je kiezen voor verzending. Hier krijg je nog een extra korting! Na ontvangst van je bestelling stuurt Kryolan City Rotterdam je een betaallink voor het totaalbedrag. Zodra de bestelling betaald is, zorgen wij ervoor dat deze vanaf de vrijdagochtend in het door jou geselecteerde weekend voor je klaarstaat in Rotterdam. Op is op!

Je bent ook zonder bestelling vooraf welkom
Kun je vooraf nog geen keuze maken? Ook dan ben je uiteraard welkom tijdens de beide Student Weekends. We doen steeds mini-workshops en je kunt al je inkopen met de normale Student-korting doen. Ook kunnen we je helpen bij je aanmelding voor het Student Program. Breng wel een bewijs van inschrijving bij je opleiding mee! Krijg je gelijk die leuke goodiebag.


Στοιχεία επικοινωνίας
Kryolan City Rotterdam
Van Oldenbarneveltstraat 128
3012 GW Rotterdam
010 737 15 92
rotterdam@kryolan.nl


Τιμή
0.00